HappyWhale – Vaarparadijs bij Europarcs kagerplassen in Zuid-Holland

Bij HappyWhale geloven we dat iedereen het recht heeft op een ontspannen dagje varen. Kies uit een van onze locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Adres: Europarcs Kagerplassen

Boekhorsterweg 21, 2374 BN Oud Ade Tel. 085-303 27 87

Ontdek het Groene Hart van Zuid-Holland:

Geniet op en aan het water bij Europarcs Kagerplassen in Warmond, Zuid-Holland. Uw vakantie in het Groene Hart biedt een unieke ervaring direct aan de Kagerplassen. Vanaf het vakantiepark vaart u moeiteloos de Kagerplassen op, zonder sloten te doorkruisen of bruggen te openen. Ervaar de vrijheid van varen op het landelijke open water!

Sloep Huren in Zuid-Holland:

Of u nu kiest voor een tocht van twee uur, een dagdeel, of een volledige dag, bij HappyWhale kunt u eenvoudig een sloep huren. Klik op “Nu boeken,” selecteer uw gewenste datum en reserveer online voor een zorgeloos dagje varen.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale biedt serene vaarervaringen. Laat de geluiden van de natuur uw metgezel zijn terwijl u in alle rust geniet van het kabbelende water.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale garandeert een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Of u nu een kort uitstapje maakt of de hele dag de wateren verkent, uw ervaring is bij ons in goede handen.

Verken het Groene Hart:

Warmond, gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland, biedt een schilderachtige omgeving om te verkennen. Met de Kagerplassen voor de deur kunt u genieten van een serene vaartocht te midden van het groen.

HappyWhale nodigt u uit om het vaarparadijs aan de Kagerplassen te ontdekken. Reserveer vandaag nog uw sloep bij Europarcs Kagerplassen via onze website. Klik op “Nu boeken” en selecteer uw datum om uw vaaravontuur te plannen.

Ervaar de rust, het comfort en de vrijheid van varen met HappyWhale bij Europarcs Kagerplassen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people
Render 600
10 people Render 600
10 people
Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved