HappyWhale – Ontdek Noord-Hollandse Waterpracht vanaf Toppark Westerkogge

Bij HappyWhale staat de overtuiging centraal dat iedereen moet kunnen genieten van een dagje varen. Ontdek onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Adres: Topparken – Toppark Westerkogge

Adres :
Topparken – Toppark Westerkogge
Lijsbeth Tijsweg 7
1647 LE Berkhout
Tel. 085-303 27 87

HappyWhale biedt sloepverhuur in Noord-Holland op het prachtige vakantiepark Westerkogge in Berkhout, nabij Hoorn en aan het Markermeer. Een schilderachtige locatie omgeven door water, waar u verrast wordt door het natuurschoon van Noord-Holland. Een sloeptocht naar Hoorn is een absolute aanrader, en Park Westerkogge is de ideale uitvalsbasis om dit avontuur te starten.

Park Westerkogge – Uw Toegangspoort tot Waterplezier:

Park Westerkogge, gelegen in Berkhout, vlakbij Hoorn en het Markermeer, verwelkomt u met een lange oprijlaan door de weelderige weilanden naar het waterrijke vakantiepark. Na het inchecken is het tijd om volop te genieten van de waterrijke omgeving.

Sloep Huren in Noord-Holland (Berkhout):

Of u nu kiest voor een twee uur durende tocht, een dagdeel, of een volledige dag, bij HappyWhale kunt u eenvoudig een sloep huren. Klik op “Nu boeken,” selecteer uw gewenste datum, en boek online voor een zorgeloze dag op het water.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geniet in Stilte: HappyWhale biedt serene vaarervaringen. Laat het geluid van kabbelend water uw metgezel zijn en geniet in stilte van de natuurpracht.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Rijden en Makkelijk in Gebruik: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale garandeert een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Of u nu een kort uitstapje maakt of de hele dag de wateren verkent, uw ervaring is bij ons in goede handen.

Ontdek de Elfstedenroute vanuit Noord-Holland:

Hoewel Park Westerkogge niet langs de officiële Elfstedenroute ligt, biedt Noord-Holland talloze vaarroutes die net zo betoverend zijn. Laat u meevoeren door de charme van de Noord-Hollandse wateren en geniet van een vaartocht die net zo magisch is als de Elfstedenroute.

HappyWhale nodigt u uit om de waterpracht van Noord-Holland te verkennen. Reserveer vandaag nog uw sloep bij Park Westerkogge via onze website. Klik op “Nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Ervaar de stilte, het comfort en de vrijheid van varen met HappyWhale bij Park Westerkogge en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved