Bij Happywhale streven we ernaar om iedereen de mogelijkheid te bieden om te genieten van een ontspannen dagje varen. Ontdek zelf de prachtige wateren rondom Dokkum, kies een van onze locaties, en reserveer moeiteloos een elektrische sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Happywhale: Uw Toegang tot Wateravonturen bij Schreiershoek Recreatie

Ontdek Onze Locatie:

Adres :
Schreiershoek Recreatie
Tichelwei 32A
9125 EB Oostrum
Tel. 085-303 27 87

Geniet van een dag aan het water, dichtbij het schilderachtige Dokkum. Het ervaren van de stad vanaf het water biedt een unieke perspectief, en er is geen betere manier om dit te doen dan vanuit een elektrische sloep. Vaar rustig rond Dokkum en bewonder de prachtige bolwerken, molens, en de historische binnenstad met het kenmerkende ‘’keerpunt’’ en de schitterende 17e-eeuwse panden. Op deze locatie vind je Het Paviljoen, de ideale plek voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

Sloep Huren in Dokkum:

Of u nu kiest voor twee uur, een dagdeel, of de volledige dag, bij Happywhale kunt u eenvoudig online uw sloep reserveren voor een onvergetelijke ervaring in Dokkum. Selecteer “nu boeken,” kies uw gewenste datum, en bereid u voor op een dag vol waterplezier.

Waarom Happywhale?

  1. Geruisloos Genieten: Happywhale biedt een geruisloze vaarervaring. Onze elektrische sloepen zorgen voor rust op het water, waardoor u optimaal kunt genieten van de omgeving.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele elektrische sloepen die zijn voorzien van moderne gemakken. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Bij Happywhale geloven we in vrijheid op het water. Onze sloepen zijn ontworpen voor zelfbesturing en eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Geniet van een zorgeloze dag op het water met onze sloepen die probleemloos tot 12 uur varen. Of u nu een korte trip maakt of een volledige dag op het water doorbrengt, Happywhale staat garant voor een soepele vaarervaring.

Reserveer Uw Sloep bij Schreiershoek Recreatie:

Maak van uw dag in Dokkum een onvergetelijk avontuur op het water. Reserveer vandaag nog uw sloep bij Schreiershoek Recreatie via onze website. Selecteer “nu boeken” en kies de gewenste datum om uw wateravontuur te plannen.

Happywhale verwelkomt u om de serene wateren rondom Dokkum te verkennen. Reserveer uw sloep vandaag nog en maak u klaar voor een dag vol ontdekkingen, culinaire ervaringen en onvergetelijke momenten op het water!

Duwsteven
11 people Duwsteven
11 people
Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved