Ontdek de Magie van Varen met HappyWhale vanaf vakantiepark Siblu Meerwijck in Groningen.

Bij HappyWhale streven we ernaar om de magie van elektrisch varen toegankelijk te maken voor iedereen. Kies uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website. Laat ons uw gids zijn voor een dag vol plezier en fluisterstille ontspanning op het water.

Vakantiepark Siblu Meerwijck in Groningen:

Adres: Strandweg 2, 9606 PR Kropswolde

Verscholen in het afgelegen Kropswolde net buiten de stad Groningen ligt vakantiepark Siblu aan het Zuidlaardermeer waar u kan opstappen voor uw fluisterstille vaaravontuur. Stap aan boord van een elektrische sloep van Happywhale en ontdek de binnenstad van Groningen of ga op avontuur in de natuurrijke omgeving. Laat Happywhale uw partner zijn voor een dag vol plezier, rust en ontdekking op het water.

Sloep huren bij Vakantiepark Siblu Meerwijck:

Bij vakantiepark Siblu kunt u onze sloepen huren per uur, dagdeel of voor een volledige dag. Maak het uzelf gemakkelijk door op “nu boeken” te klikken, uw gewenste datum te kiezen, en beleef direct uw fluisterstille avontuur met HappyWhale.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale staat voor een serene vaarervaring. Geniet in alle rust van het kabbelende water en ontsnap aan de dagelijkse hectiek.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale biedt sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Geniet van een zorgeloze dag op het water, of u nu een kort uitstapje maakt of een volledige dag op ontdekkingstocht gaat.

Reserveer Uw Sloep bij Vakantiepark Siblu Meerwijck als vakantieganger of gast van buiten het vakantiepark:

HappyWhale nodigt u uit om de prachtige wateren van Groningen en omgeving te verkennen. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website. Klik op “nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Ontdek de betoverende natuur of de binnenstad, vaar langs schilderachtige plekjes en geniet van het comfort van onze sloepen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer uw sloep vandaag en ervaar de magie van varen met HappyWhale!

Duwsteven
11 people Duwsteven
11 people
Render 600
10 people Render 600
10 people
Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved