Sloepverhuur Kollum – Lauwersmeer

Ontdek de Magie van Varen met HappyWhale vanaf onze verhuurlocatie in Kollum aan het Lauwersmeer.

Bij HappyWhale streven we ernaar om de magie van elektrisch varen toegankelijk te maken voor iedereen. Kies uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website. Laat ons uw gids zijn voor een dag vol plezier en fluisterstille ontspanning op het water.

Sloepverhuur Kollum – Lauwersmeer 

Adres: Slikweg 2, 9293 MJ Kollumerpomp

Ontdek HappyWhale Verhuur bij Natuurlijk Kollumeroord, een betoverende plek vlak bij het prachtige Lauwersmeer. Stap aan boord van onze elektrische sloepen en verken de serene wateren rond Kollum. Vaar langs schilderachtige dorpjes of richting het historische havenstadje Dokkum. Natuurliefhebbers zullen versteld staan van de schoonheid van het Lauwersmeer, een beschermd natuurgebied dat bekend staat om zijn rijke biodiversiteit en rustgevende sfeer. Laat ons uw gids zijn voor een dag vol plezier en avontuur op het water.

Sloep huren bij Sloepverhuur Happywhale Bergummermeer:

Bij Sloepverhuur Natuurlijk Kollumeroord vlak bij het lauwersmeer kunt u onze sloepen huren per uur, dagdeel of voor een volledige dag. Maak het uzelf gemakkelijk door op “nu boeken” te klikken, uw gewenste datum te kiezen, en beleef direct uw fluisterstille avontuur met HappyWhale.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale staat voor een serene vaarervaring. Geniet in alle rust van het kabbelende water en ontsnap aan de dagelijkse hectiek.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale biedt sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Geniet van een zorgeloze dag op het water, of u nu een kort uitstapje maakt of een volledige dag op ontdekkingstocht gaat.

Reserveer Uw Sloep bij Sloepverhuur Kollum om te genieten van de stilte en de natuurrijke omgeving.  

HappyWhale nodigt u uit om de prachtige wateren van Friesland en omgeving te verkennen. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website. Klik op “nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Ontdek de betoverende natuur, vaar langs schilderachtige plekjes en geniet van het comfort van onze sloepen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer uw sloep vandaag en ervaar de magie van varen met HappyWhale!

Duwsteven
11 people Duwsteven
11 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved