HappyWhale – Fluisterstil Genieten op het Nuldernauw bij Vakantiepark Capfun Erkemederstrand, Zeewolde

Bij HappyWhale staan we ervoor dat iedereen kan genieten van een ontspannen dagje varen. Ontdek zelf een van onze fantastische locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Adres: Vakantiepark Capfun Erkemederstrand Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde

Fluisterstil Genieten op het Nuldernauw:

Ervaar de rust van het Nuldernauw met de elektrische sloepen van HappyWhale. Ontdek het prachtige Veluwemeer en het Wolderwijd vanaf onze verhuurlocatie bij het schilderachtige Erkemederstrand in Zeewolde.

Sloep Huren in Zeewolde:

Of u nu kiest voor een tocht van een uur, een dagdeel of een volledige dag, bij HappyWhale kunt u eenvoudig een sloep huren. Klik op “Nu boeken,” selecteer uw gewenste datum en reserveer online voor een dag vol fluisterstil avontuur.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale biedt serene vaarervaringen. Laat de geluiden van de natuur uw metgezel zijn, terwijl u in alle rust geniet van het kabbelende water.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale garandeert een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Of u nu een kort uitstapje maakt of de hele dag de wateren verkent, uw ervaring is bij ons in goede handen.

Ontdek Vakantiepark Capfun Erkemederstrand:

Het Erkemederstrand, gelegen aan het Nuldernauw, biedt een adembenemende omgeving om te verkennen. Met het Veluwemeer en het Wolderwijd binnen handbereik, kunt u genieten van een serene vaartocht te midden van natuurlijke pracht.

HappyWhale nodigt u uit om fluisterstil te genieten op het Nuldernauw. Reserveer vandaag nog uw sloep bij Vakantiepark Erkemederstrand via onze website. Klik op “Nu boeken” en selecteer uw datum om uw vaaravontuur te plannen.

Ervaar de magie van varen, geniet van het fluisterstille avontuur, en creëer blijvende herinneringen met HappyWhale bij Vakantiepark Erkemederstrand!

Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people
Render 600
10 people Render 600
10 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved