Bij Happywhale geloven we in de universele mogelijkheid voor iedereen om te genieten van een dagje varen. Maak zelf een keuze uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos en snel een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Happywhale Verhuurlocatie in Leeuwarden (Zuiderburen):

Adres :
Braksân 1
8939 EJ
Leeuwarden

Ontdek de betoverende hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, vanaf het water bij onze verhuurlocatie in Leeuwarden (Zuiderburen). Laat u verrassen door de oude grachten en de natuurlijke omgeving die Leeuwarden te bieden heeft.

Sloepverhuur in Leeuwarden:

Onze sloepen zijn beschikbaar voor verhuur per uur, dagdeel of voor een volledige dag. Selecteer “nu boeken,” kies uw gewenste datum, en reserveer direct uw fluisterstil avontuur online.

Waarom Happywhale?

  1. Geruisloos Genieten: Bij Happywhale staat genieten centraal. Onze fluisterstille sloepen bieden een serene en ontspannen ervaring op het water, zodat u optimaal van de omgeving kunt genieten.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen, uitgerust met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Happywhale gelooft in vrijheid op het water. Daarom bieden we de mogelijkheid om zelf uw sloep te besturen, met eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Geniet van een zorgeloze dag op het water met onze sloepen die probleemloos tot 12 uur varen. Of u nu een korte trip maakt of een volledige dag op het water doorbrengt, Happywhale staat garant voor een soepele vaarervaring.

Reserveer Uw Sloep in Leeuwarden (Zuiderburen):

Happywhale nodigt u uit om de charme van Leeuwarden vanaf het water te ervaren. Reserveer vandaag nog uw sloep bij onze verhuurlocatie in Leeuwarden (Zuiderburen) via onze website. Selecteer “nu boeken” en kies uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Ontdek Leeuwarden op een unieke manier, geniet van het comfort van onze sloepen, en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer uw sloep vandaag en ervaar de magie van varen met Happywhale!

Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved