Bij Happywhale streven we ernaar dat iedereen kan genieten van een ontspannen dagje varen. Ontdek de prachtige stad Leeuwarden vanaf het water bij onze verhuurlocatie in Leeuwarden Techum. Verken de oude grachten en geniet van de natuurlijke schoonheid van Leeuwarden.

Adres:  Skuore 20, 8941BP Leeuwarden

Ontdek Leeuwarden vanaf het Water:

Verken de charmante stad Leeuwarden vanaf het water bij onze verhuurlocatie in Leeuwarden Techum. Laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid, de oude grachten en de unieke atmosfeer die Leeuwarden Techum te bieden heeft.

Sloepverhuur in Leeuwarden (Techum):

Bij Happywhale kunt u onze sloepen huren per uur, dagdeel of voor een volledige dag. Maak het uzelf gemakkelijk door op “nu boeken” te klikken, uw gewenste datum te kiezen, en beleef direct uw fluisterstille avontuur online.

Waarom Happywhale voor Uw Leeuwarden Avontuur?

  1. Geruisloos Genieten: Happywhale biedt een serene vaarervaring met fluisterstille sloepen, zodat u optimaal kunt genieten van de rust en de omgeving.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen, uitgerust met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Geniet van de vrijheid op het water met zelfbestuurde sloepen die eenvoudig te bedienen zijn, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Happywhale staat garant voor een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen.

Reserveer jouw sloep in Leeuwarden (Techum) met Bootverhuur Bonkevaart als partner:

Happywhale nodigt u uit om de unieke wateren van Leeuwarden Techum te verkennen. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website door op “nu boeken” te klikken en uw gewenste datum te selecteren.

Ontdek Leeuwarden Techum op een buitengewone manier, geniet van het comfort van onze sloepen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer uw sloep vandaag en laat Happywhale uw gids zijn voor een onvergetelijke vaarervaring!

Render 600
10 people Render 600
10 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved