Locaties in Friesland

Bij HappyWhale nodigen we u uit om de prachtige wateren van Friesland te verkennen met onze elektrische sloepen. Geniet van een dag vol ontspanning en avontuur terwijl u zelf uw route kiest op de schilderachtige locaties in Friesland. Hieronder vindt u een overzicht van enkele betoverende plekken waar u kunt genieten van fluisterstil varen met HappyWhale.

 

1. RCN Vakantiepark de Potten – Offingawier:

Aan het Friese Sneekermeer ligt RCN Vakantiepark de Potten in Offingawier. Dit park is een paradijs voor watersportliefhebbers van alle leeftijden. Omringd door een vogelbroedgebied biedt het park niet alleen geweldige vaarmogelijkheden maar ook prachtige wandelpaden en routes voor natuurliefhebbers. Reserveer uw sloep en ontdek het Sneekermeer in alle rust.

2. Schreiershoek Recreatie – Oostrum:

Vlakbij Dokkum, een van de Friese Elfsteden, ligt Schreiershoek Recreatie in Oostrum. Huur een sloep en ervaar het unieke perspectief vanaf het water. Vaar langs de historische binnenstad van Dokkum met zijn bolwerken, molens en 17e-eeuwse panden. Geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner bij Het Paviljoen aan het water.

3. Verhuurlocatie Leeuwarden (Zuiderburen):

Bij Braksân 1 in Leeuwarden (Zuiderburen) ontdekt u de hoofdstad van Friesland vanaf het water. Navigeer door de oude grachten en geniet van de natuurlijke omgeving. Huur een sloep per uur, dagdeel of voor een volledige dag en ervaar geruisloos varen met HappyWhale.

4. Verhuurlocatie Leeuwarden (Techum):

HappyWhale brengt u ook naar Leeuwarden (Techum) op het adres Boksumerdyk 4B, 9084 AA Goutum. Ervaar de charme van deze stad vanaf het water en geniet van de vrijheid van zelfbesturing. Reserveer uw sloep en verken de waterwegen van Leeuwarden.

5. Ie-Sicht Alde Feanen – Oudega:

Aan de rand van Nationaal Park de Âlde Feanen en de Princenhof vindt u Ie-Sicht in Oudega. Een ideale locatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Vaar door de prachtige wateren, omgeven door een rijke vogelpopulatie. Huur een sloep per dagdeel of voor een volledige dag en geniet van de serene sfeer.

6. Landal de Veenhoop (Alde Feanen):

Verken de wateren rondom Landal de Veenhoop in Alde Feanen. Geniet van het vakantiepark en ontdek de omliggende natuur. Reserveer een sloep en ervaar het comfort van varen met HappyWhale in deze idyllische omgeving.

7. Verhuurlocatie Leeuwarden (Middelsee):

HappyWhale verwelkomt u op de betoverende locatie in Leeuwarden. Ontdek de hoofdstad van Friesland vanaf het water en geniet van de vrijheid van zelfbesturing. Reserveer uw sloep online en maak van uw bezoek aan Leeuwarden een memorabele ervaring.

8. Verhuurlocatie Stiens (Bartelehiem):

Geniet van het idyllische Stiens vanaf het water bij onze verhuurlocatie in Stiens. Verken de omgeving en vaar richting het schilderachtige Bartlehiem of geniet van de rustige polders. Reserveer eenvoudig uw sloep per uur, dagdeel of voor een volledige dag en ervaar probleemloos varen met HappyWhale.

9. Verhuurlocatie Wyns – De Winze:

HappyWhale nodigt u uit om de schilderachtige wateren rond Wyns te verkennen bij onze verhuurlocatie bij De Winze in Wyns. Ervaar de schoonheid van de Elfstedenroute en vaar naar het historische Bartlehiem of ontdek de oude grachten van Leeuwarden. Reserveer uw sloep en beleef een dag vol vaarplezier met HappyWhale.

10. Verhuurlocatie Bergum- Bergummermeer:

Bij de verhuurlocatie in Bergum aan het Bergummermeer huurt u een sloep om de prachtige wateren van Friesland te verkennen. Vaar door het schilderachtige Bergummermeer en ontdek de rust en schoonheid van het gebied. Van hieruit kunt u gemakkelijk naar Nationaal Park De Alde Feanen varen, een uitgestrekt natuurgebied met meren, moerassen en rietvelden. Laat u betoveren door de natuurlijke pracht terwijl u door dit bijzondere gebied vaart. Reserveer vandaag nog uw sloep en beleef een onvergetelijk avontuur op het water van Bergum.

 


Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved