Ontdek de Magie van Varen met HappyWhale vanaf Eetcafé De Winze in Wyns

Bij HappyWhale streven we ernaar om de magie van varen toegankelijk te maken voor iedereen. Kies uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website. Laat ons uw gids zijn voor een dag vol plezier en ontspanning op het water.

Eetcafé De Winze – Uw Toegangspoort tot Vaaravonturen:

Adres: Wyns 30, 9091 BE Wyns

Verscholen in het betoverende landschap van Wyns, biedt Eetcafé De Winze de ideale uitvalsbasis voor uw vaaravonturen. Ontdek de pittoreske elfstedenroute in Friesland, vaar vanaf Wyns richting het schilderachtige Bartlehiem of verken de historische binnenstad van Leeuwarden. Laat HappyWhale uw partner zijn voor een dag vol ontdekkingen op het water.

Ontdek de Elfstedenroute:

Vaar langs de beroemde elfstedenroute en laat u betoveren door de schilderachtige schoonheid van Friesland. Ervaar de sereniteit van het kabbelende water terwijl u van Wyns naar Bartlehiem vaart of dompel uzelf onder in de charme van de oude grachten van Leeuwarden. De elfstedenroute is een reis door het hart van Friesland, gevuld met geschiedenis en natuurlijke pracht.

Sloep Huren bij Eetcafé De Winze:

Bij Eetcafé De Winze kunt u onze sloepen huren per uur, dagdeel of voor een volledige dag. Maak het uzelf gemakkelijk door op “nu boeken” te klikken, uw gewenste datum te kiezen, en beleef direct uw fluisterstille avontuur met HappyWhale.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale staat voor een serene vaarervaring. Geniet in alle rust van het kabbelende water en ontsnap aan de dagelijkse hectiek.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale biedt sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Geniet van een zorgeloze dag op het water, of u nu een kort uitstapje maakt of een volledige dag op ontdekkingstocht gaat.

Reserveer Uw Sloep bij Eetcafé De Winze in samenwerking met bootverhuur Bonke vaart:

HappyWhale nodigt u uit om de prachtige wateren van Wyns en omgeving te verkennen. Reserveer vandaag nog uw sloep bij Eetcafé De Winze via onze website. Klik op “nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Ontdek de betoverende elfstedenroute, vaar langs schilderachtige plekjes en geniet van het comfort van onze sloepen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer uw sloep vandaag en ervaar de magie van varen met HappyWhale!

Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved