Ontdek Leeuwarden: Geniet van Magisch Varen bij Happywhale

Op zoek naar een onvergetelijk vaaravontuur in Leeuwarden (Goutum)? Happywhale verwelkomt u op onze prachtige locatie in Leeuwarden. Laat ons uw toegangspoort zijn tot de betoverende wateren van Leeuwarden, en geniet van een dagje varen zoals nooit tevoren.

Adres: Boksumerdyk 4B, 9084 AA Goutum

Happywhale Leeuwarden – Uw Toegang tot Vaarplezier:

Bij Happywhale geloven we in het creëren van magische momenten op het water voor iedereen. Ontdek de prachtige waterwegen van Leeuwarden (Goutum) vanaf onze idyllische locatie aan de Boksumerdyk 4B.

Waarom Kiezen voor Happywhale:

  1. Geruisloos Genieten: Ervaar de rust en sereniteit van het water met onze fluisterstille sloepen, waarmee u ongestoord kunt genieten van de omgeving.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen, perfect voor een ontspannen dagje uit met vrienden, familie of collega’s.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Geniet van de vrijheid van zelfbesturing met onze gemakkelijk te bedienen sloepen, zelfs als u een beginnende kapitein bent.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Bij Happywhale kunt u moeiteloos tot 12 uur varen, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen avontuurlijke dag samen te stellen.

Reserveer Uw Sloep in Leeuwarden (Middelsee):

Beleef de wateren van Leeuwarden op een unieke manier. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website en selecteer de gewenste datum voor uw wateravontuur. Happywhale nodigt u uit om te genieten van een dagje varen vol plezier en ontspanning op de prachtige waterwegen van Leeuwarden.

Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved