HappyWhale – Vaarplezier bij Landal De Veenhoop (Alde Feanen)

Bij HappyWhale streven we ernaar om iedereen het genot van een ontspannen dagje varen te bieden. Kies uit onze prachtige locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Landal De Veenhoop (Alde Feanen) – Waterpret in een Natuurlijk Paradijs

Adres: Landal Waterpark De Alde Feanen Eijzengapaed 6, 9215 VV De Veenhoop

Verscholen in het prachtige natuurgebied Alde Feanen, biedt Landal De Veenhoop de perfecte omgeving voor een dag vol vaaravonturen. Onze locatie wordt omringd door weelderige natuur en staat bekend om de unieke combinatie van waterplezier en gastvrijheid.

Ontdek de Natuurpracht:

Verken de schitterende natuur van het Alde Feanen natuurgebied bij Landal De Veenhoop. Hier kunt u genieten van weidse wateren, weelderige flora en fauna, en een oase van rust.

Sloep Huren bij Landal De Veenhoop:

Bij Landal De Veenhoop kunt u eenvoudig een sloep huren voor een dagdeel of een volledige dag. Maak uw keuze door op “nu boeken” te klikken, selecteer uw gewenste datum, en reserveer moeiteloos online.

Waarom Kiezen voor HappyWhale:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale staat voor serene vaarervaringen. Onze sloepen bieden een rustige tocht over het water, weg van de hectiek van het dagelijks leven.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen, voorzien van moderne gemakken. Of u nu met vrienden of familie bent, wij garanderen een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing met onze sloepen, die eenvoudig te bedienen zijn, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Bij HappyWhale streven we naar een zorgeloze dag op het water. Onze sloepen zijn ontworpen voor probleemloos varen, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Reserveer Uw Sloep bij Landal De Veenhoop (Alde Feanen):

Geniet van een onvergetelijke dag aan het water bij Landal De Veenhoop. Reserveer uw sloep vandaag nog via onze website, selecteer “nu boeken” en plan uw perfecte dag op het water.

HappyWhale nodigt u uit om de natuurlijke pracht van Landal De Veenhoop te verkennen. Creëer blijvende herinneringen terwijl u geniet van de rust, het comfort en de vrijheid van varen. Reserveer uw sloep en laat HappyWhale uw gids zijn voor een dag vol vaarplezier!

Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved