Locaties in Flevoland

Elektrisch Varen in Flevoland – Betoverende Tochten met HappyWhale

Laat je betoveren door het verhaal van Flevoland, waar elektrisch varen met HappyWhale een reis is door de rustige waterwegen van deze betoverende provincie. Stap aan boord van onze elektrische sloepen en ontdek de charme van Flevoland , waar pittoreske dorpen en weelderige natuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Stel je voor dat je geluidloos over de kabbelende beekjes en door de groene natuurgebieden glijdt, omgeven door een serene stilte. Het is een verhaal van ontspanning en verwondering, waarbij de elektrische motor niet alleen de natuur respecteert maar ook een rustgevende melodie toevoegt aan je reis.

  1. Locatie Zeewolde – Erkemederstrand, Capfun Vakantiepark:

HappyWhale nodigt je uit om deel te nemen aan dit verhaal van ontdekking bij onze locatie in Zeewolde, Erkemederstrand, Capfun Vakantiepark. Ontdek Flevoland op een duurzame en onvergetelijke manier. Laat de wateren van Zeewolde je leiden naar een betoverende ervaring.

Reserveer nu jouw elektrische vaartocht en geniet van het magische elektrisch varen in Flevoland. Laat HappyWhale je gids zijn voor een betoverende reis door de wateren van deze provincie. Boek vandaag nog je plek aan boord en beleef een unieke ervaring met HappyWhale!

 

 


Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved