HappyWhale – Ontdek de Waterpracht van Europarcs de Rijp – Graftdijk

Bij HappyWhale staat het streven centraal dat iedereen moet kunnen genieten van een dagje varen. Maak zelf een keuze uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Genieten aan het Water bij Europarcs de Rijp – Graftdijk:

Ontdek de waterrijke provincie Noord-Holland op een unieke manier door te genieten op en aan het water bij Europarcs de Rijp – Graftdijk. Ervaar de prachtige straten, de Zaanse gevels en de serene polders op een geheel nieuwe manier. Laat u meevoeren op het water en ontdek de karakteristieke en rustieke omgeving van de Rijp door op te stappen bij onze verhuurlocatie bij Europarcs de Rijp.

Adres: Europarcs de Rijp – Graftdijk:

EuroParcs De Rijp, Burgemeester Dalenbergstraat 50, 1486 MT West-Graftdijk

Sloep Huren in een Prachtig Gebied:

Of u nu kiest voor een tocht van 1 uur, 2 uur, een dagdeel of een volledige dag, bij HappyWhale kunt u eenvoudig een sloep huren. Klik op “Nu boeken,” selecteer uw gewenste datum en reserveer online voor een zorgeloos dagje varen.

Waarom Kiezen voor HappyWhale bij Europarcs de Rijp – Graftdijk:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale biedt serene vaarervaringen. Laat de geluiden van de natuur uw metgezel zijn terwijl u in alle rust geniet van het kabbelende water.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale garandeert een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Of u nu een kort uitstapje maakt of de hele dag de wateren verkent, uw ervaring is bij ons in goede handen.

Reserveer Uw Sloep bij Europarcs de Rijp – Graftdijk:

HappyWhale nodigt u uit om de waterpracht van Europarcs de Rijp – Graftdijk te ontdekken. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website. Klik op “Nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Geniet van de vrijheid van varen, ontdek de schilderachtige omgeving van de Rijp, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met HappyWhale bij Europarcs de Rijp – Graftdijk!

Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in Noord - Holland

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved

Menu