HappyWhale – Ontdek de Waterpracht van het Lauwersmeer 

Bij HappyWhale staat het streven centraal dat iedereen moet kunnen genieten van een dagje varen. Maak zelf een keuze uit onze diverse locaties en reserveer moeiteloos een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Genieten aan het Water bij vakantiepark Siblu Lauwersmeer:

Ontdek de waterrijke provincie Friesland en Groningen op een unieke manier door te genieten op en aan het water bij vakantiepark Siblu Lauwersmeer. Ervaar de prachtige natuur en de kleine dorpjes met een van onze fluisterstille sloepen. Laat u meevoeren op het water en ontdek de karakteristieke en rustieke omgeving van de het Lauwersmeer door op te stappen bij onze verhuurlocatie aan het Lauwersmeer.

Adres: Siblu – Lauwersoog :

Strandweg 1, 9976 VS Lauwersoog

Sloep Huren in een Prachtig Gebied:

Of u nu kiest voor een tocht van 1 uur, 2 uur, een dagdeel of een volledige dag, bij HappyWhale kunt u eenvoudig een sloep huren. Klik op “Nu boeken” selecteer uw gewenste datum en reserveer online voor een zorgeloos dagje varen.

Waarom Kiezen voor HappyWhale bij Siblu – Lauwersoog:

  1. Geruisloos Genieten: HappyWhale biedt serene vaarervaringen. Laat de geluiden van de natuur uw metgezel zijn terwijl u in alle rust geniet van het kabbelende water.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij zorgen voor een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Voel de vrijheid van zelfbesturing. Onze sloepen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: HappyWhale garandeert een zorgeloze dag op het water met sloepen die moeiteloos tot 12 uur varen. Of u nu een kort uitstapje maakt of de hele dag de wateren verkent, uw ervaring is bij ons in goede handen.

Reserveer Uw Sloep bij Siblu – Lauwersoog:

HappyWhale nodigt u uit om de waterpracht van het Lauwersmeer te ontdekken. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website. Klik op “Nu boeken” en selecteer uw datum om uw avontuur op het water te plannen.

Geniet van de vrijheid van varen, ontdek de schilderachtige omgeving van het Lauwersmeer, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met HappyWhale bij Siblu – Lauwersoog !

Stil 550
8 people Stil 550
8 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved