Locaties in Noord-Holland

Ontdek HappyWhale – Sloepverhuur op Schilderachtige Locaties in Noord-Holland.

Bij HappyWhale nodigen we u uit om de prachtige wateren van Friesland te verkennen met onze elektrische sloepen. Geniet van een dag vol ontspanning en avontuur terwijl u zelf uw route kiest op de schilderachtige locaties in Noord-Holland. Hieronder vindt u een overzicht van enkele betoverende plekken waar u kunt genieten van fluisterstil varen met HappyWhale.

 

1. Topparken Westerkogge – Berkhout :

Gelegen aan Lijsbeth Tijsweg 7 in Berkhout, biedt Topparken – Toppark Westerkogge een schilderachtige omgeving om de charmante landschappen van Noord-Holland te verkennen. Vaar langs de rustige wateren en dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van de regio. Reserveer vandaag nog je sloep en ga op een onvergetelijke vaarervaring in Noord-Holland.

2. Europarcs de Rijp – Graftdijk:

Ontdek het pittoreske Europarcs de Rijp in Graftdijk, Noord-Holland. Verken de karakteristieke straten, de Zaanse gevels en de rustige polders vanaf het water. Huur een sloep voor een uur, twee uur, een dagdeel of een hele dag en ervaar probleemloos varen met HappyWhale.

Dit is slechts een greep uit de betoverende locaties die HappyWhale te bieden heeft in Noord – Holland en omgeving. Ontdek zelf de schoonheid van de stille wateren en reserveer vandaag nog uw sloep voor een onvergetelijk dagje varen met HappyWhale!

 

3. Vakantierijk Waarland – Alkmaar.

Gelegen aan de Hogebrugweg 11, 1738 JW Waarland, biedt Vakantiepark Vakantierijk Waarland een idyllisch toevluchtsoord in het charmante Waarland, in de buurt van Alkmaar, Scharwoude en Oudekarspel. Verken de prachtige omgeving van Noord-Holland met zijn schilderachtige landschappen en pittoreske dorpjes. Geniet van ontspannende dagen aan het water, verken de nabijgelegen natuurparken of maak een uitstapje naar de historische stad Alkmaar. Reserveer vandaag nog uw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Waarland.

 


Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved