Bij Happywhale staat ons streven centraal: iedereen moet kunnen genieten van een onvergetelijke dag varen. Ontdek zelf de prachtige mogelijkheden die onze locaties te bieden hebben en reserveer eenvoudig en snel een sloep via onze gebruiksvriendelijke website.

Happywhale: Uw Gateway naar Onvergetelijke Vaaravonturen

Ontdek Onze Locatie:

Adres :
RCN Vakantiepark de Potten
De Potten 5
8626 GG Offingawier
Tel: 085-303 2787

Direct aan het Friese Sneekermeer gelegen, biedt vakantiepark RCN de Potten een idyllisch watersportparadijs voor zowel jong als oud. Het park omvat diverse mogelijkheden om van het varen te genieten, zowel op als rondom het park. Natuurliefhebbers zullen hier hun hart ophalen, met een vogelbroedgebied rondom het park en nieuwe wandelpaden en routes die de prachtige omgeving verkennen.

Waarom Happywhale?

  1. Geruisloos Genieten: Happywhale staat voor een serene en geruisloze vaarervaring. Onze sloepen zijn ontworpen om u te laten genieten van de rust en de schoonheid van het water zonder afleiding.
  2. Comfortabele Sloepen: Onze vloot bestaat uit comfortabele sloepen die zijn uitgerust met moderne voorzieningen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij garanderen een comfortabele en plezierige vaarervaring.
  3. Zelf Besturen & Eenvoudig te Bedienen: Bij Happywhale geloven we in vrijheid op het water. Daarom bieden we de mogelijkheid om zelf uw sloep te besturen. Onze sloepen zijn eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginners.
  4. Tot 12 Uur Probleemloos Varen: Geniet van een zorgeloze dag op het water met onze sloepen die probleemloos tot 12 uur varen. Of u nu een korte trip maakt of een volledige dag op het water doorbrengt, Happywhale staat garant voor een soepele vaarervaring.

Uw Sloep Huren in Sneek:

Bent u klaar om de wateren rond Sneek te verkennen? Of het nu voor twee uur, een dagdeel of de volledige dag is, bij Happywhale kunt u eenvoudig online uw sloep reserveren. Selecteer “nu boeken,” kies uw gewenste datum en bereid u voor op een onvergetelijke vaarervaring.

Ontdek de Natuurlijke Pracht:

Voor natuurliefhebbers biedt RCN de Potten een unieke omgeving met een vogelbroedgebied rondom het park. Verken de prachtige nieuwe wandelpaden en routes die de weelderige natuurlijke schoonheid van het gebied onthullen.

Reserveer Uw Sloep Vandaag Nog:

Happywhale nodigt u uit om de vrijheid van varen te ervaren. Reserveer vandaag nog uw sloep via onze website en maak u klaar voor een dag vol avontuur, ontspanning en ontdekking op het water.

Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of voor het eerst het roer in handen neemt, Happywhale maakt varen toegankelijk voor iedereen. Geniet van de rust van het Friese Sneekermeer, ontdek de natuurlijke pracht en creëer onvergetelijke herinneringen op het water met Happywhale. Reserveer uw sloep vandaag en laat het avontuur beginnen!

Duwsteven
11 people Duwsteven
11 people
Enduro 690
10 people Enduro 690
10 people
Pura Vida 550
6 people Pura Vida 550
6 people

Other locations in

HappyWhale facts

A number of facts in a row

45

Sloops spread over Friesland

12

HappyWhale rental locations

10,715

Electrically made sailing hours

27,323

Liter of fossil fuel saved