Nu reserveren

Reserveer je eigen sloep via deze website. Dat kan voor dezelfde dag nog!

Moeiteloos starten

Ontvang je persoonlijke activatiecode om de sloep te starten.

Blij varen

Vaar zelf, 100% elektrisch,
door heel Nederland!

Direct reserveren

Reserveer je eigen sloep via deze website. Dat kan voor dezelfde dag nog!

Moeiteloos starten

Ontvang je persoonlijke activatiecode om de sloep te starten.

Blij varen

Vaar zelf, 100% elektrisch, door heel Friesland en verder!

Het weer is altijd beter dan je denkt

De betaalde borg wordt binnen 3 tot 5 werkdagen na de vaartocht teruggestort. Indien er langer gevaren wordt/bijgeboekt is, of bij eventuele schade aan de sloep wordt dit verrekend met de borg.

Helaas is het weer niet altijd goed te voorspellen in Nederland. In geval van erg slecht weer of te veel wind, zijn wij zeer soepel met verplaatsen of annuleren waarbij u volledig geld retour krijgt. Vaak valt het weer erg mee ondanks de voorspellingen van buien en valt het vrij plaatselijk. Tevens zijn er leuke, beschutte routes beschikbaar. Wist je dat bijna al onze sloepen (met uitzondering van de Still550) uitgevoerd zijn met een buiskap om even onder te schuilen?

Voor meer informatie, bel ons gerust op 085 3032787.

Cadeaubon

Wij bieden ook cadeaubonnen aan. Hiermee kan jij zelf bepalen hoelang je wil varen, waar je wil varen en met welke type boot.  Op deze manier kan je het cadeau zo persoonlijk mogelijk maken. Geef jij een happy cadeaubon?

Je krijgt een persoonlijke code voor de waarde van de bon. Deze is eenmalig te gebruiken. De code is een jaar lang geldig. Indien er langer wordt gevaren dan de waarden van de bon zal er bijbetaald worden. Indien er korter wordt gevaren dan de bon waard is er geen mogelijkheid voor teruggave van geld. De bon is exclusief de borg van 150 euro.

Bij interesse mail naar: info@happywhale.nl

Nieuwe locaties gezocht!

Ben jij geïnteresseerd in de verhuur van hoogwaardige elektrische sloepen? Ligt jouw haven aan een mooi vaargebied? HappyWhale is op zoek naar locaties vanuit waar we elektrische sloepen kunnen verhuren. We zijn op zoek naar locaties aan het water met voldoende accommodatiemogelijkheden in de buurt zoals vakantieparken of campings. Neem snel contact met ons op via info@happywhale.nl of bel 085 303 27 87.

Het is ook mogelijk om tweedehands sloepen te kopen, huren of leasen.

HappyWhale biedt:

  • Hoogwaardige elektrische sloepen;
  • Online verhuurkanaal;
  • Marketing ter bevordering van de verhuur;
  • Toegang tot en gebruik van het uitgebreide volg- en monitoringsysteem;
  • Telefonische ondersteuning vanuit onze binnendienst & storingsdienst;
  • Onderhoud en reparaties.

Zoek de ruimte op. Ga varen!

Hoera! Er kan gevaren worden!

Huur een sloep voor een paar uur met je gezin of je partner! De perfecte manier om veilig te ontspannen. Je kan heerlijk stil varen in onze elektrische sloepen! Lekker uitwaaien en genieten van het Hollandse weer. Wie wil dit nu niet?

Wat mag wel/niet:
Het beleid van sloepvaren bij HappyWhale is aangepast volgens de richtlijnen van de RIVM i.v.m. het corona virus.
Je kunt gaan varen:
– in je eentje
– met z’n tweeën op 1,5m afstand
– met je gezin/huishouden

*Huurder is zelf verantwoordelijk (en aansprakelijk voor boetes) voor het naleven van de coronaregels van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/uitgelicht-corona/bronbestand

HappyWhale Vloot

HappyWhale beschikt over een vloot van hoogwaardige elektrische sloepen die allemaal zijn voorzien van een krachtige elektromotor en een uitgebreid accupakket voor 12 uur probleemloos varen. De in Friesland gebouwde sloepen vergen weinig onderhoud en zijn uitermate geschikt voor zowel ondernemers als particulieren die willen bijdragen aan verduurzaming van de Friese watersport. De HappyWhale sloepen zijn zelf te besturen, eenvoudig te bedienen en te starten met de mobiele telefoon. De HappyWhale vloot kent 6 type sloepen

10 persoons Enduro 690
10 persoons Render 600
11 persoons Duwsteven

HappyWhale

HappyWhale biedt elektrisch varen aan door heel Nederland waardoor mensen een heerlijk dagje uit beleven!

Wat is HappyWhale?

HappyWhale is de grootste aanbieder van elektrisch varen in Nederland. Iedereen kan gemakkelijk via de site een comfortabele sloep huren bij een van de lokale aanbieders uit ons netwerk. Dit doen wij omdat wij geloven dat het verenigen van lokaal ondernemerschap met technologie de ervaringen van de regio intenser maakt. Zodat je nog meer kan genieten van het moment.

Menu
'?php if (function_exists ('gtm4wp_the_gtm_tag')) {gtm4wp_the_gtm_tag (); }? '